Domů / Knihy / Populárně naučná pro dospělé / Zdraví & životní styl / Partnerské vztahy, rodičovství

Dětství pod palbou - Joel Bakan


Žádné hodnocení. Kód: P138189 Produktové číslo: 9788073876531
Kniha, Triton, Joel Bakan
Dostupnost: externí sklad 2 ks
Vše 10 %
Cena před slevou: 299 Kč
Ušetříte: 30 Kč
Zlevněno z 299 Kč (Naše normální cena.)
nyní jen 269 Kč , plus doprava
Doba dodání: 2 - 5 Dnů
 
Dětství pod palbou - Joel Bakan

Velké firmy si našly nový zdroj zisku: naše děti. Joel Bakan odhaluje, do jaké míry tyto firmy zneužívají zranitelnost a ovlivnitelnost dětí, jak manipulují se strachem jejich rodičů a jednají bez ohledu na zájmy a zdraví dětí.

Počet dětí užívajících psychofarmaka prudce stoupl poté, co výrobci farmak začali používat zákeřné a často i nelegální praktiky, aby zajistili, že u dětí budou mnohem častěji než dříve diagnostikovány duševní poruchy, a aby přesvědčili rodiče, že jejich potomci nutně musí užívat léky. Důmyslný marketing vyvíjí čím dál rafinovanější a účinnější taktiky, které hrají na strunu dětských tužeb a emocí a vábí do sítí nutkavého konzumerismu. Tvůrci počítačových her předkládají dětem hry plné sexu a násilí a majitelé sociálních médií infiltrují do společenského a citového světa dětí, kde je ovlivňují tak, aby trávily stále více času online. A chronické zdravotní potíže dětí, od astmatu po rakovinu, autismus a vrozené vady, jsou čím dál závažnějším problémem, protože naše okolí a životní prostředí jsou zamořovány tisíci průmyslových chemikálií.

Kniha je manifestem volajícím po bezodkladné změně. Snad v sobě najdeme sílu bránit vlastní děti před predátorskými praktikami velkého byznysu. .

Specifikace
Autor Joel Bakan
Nakladatel Triton
Počet stran 312
Jazyk CZE
Druh Kniha
Rozměry 20 x 14 x 2 cm
ISBN 978-80-7387-653-1
Váha 0.3680000
Hodnocení
Toto zboží zatím nikdo nehodnotil. Buďte první a napište komentář nebo hodnocení.