Domů / Média / Audiokniha na CD

Dobré a ještě lepší jitro - František Nepil; Ondřej Suchý


Žádné hodnocení. Kód: P192632 Produktové číslo: 099925640828
Médium CD, Supraphon, dotisk 2020, František Nepil; Ondřej Suchý
Produkt již není v prodeji
Dobré a ještě lepší jitro - František Nepil; Ondřej SuchýFrantišek Nepil stále patří mezi nejoblíbenější české spisovatele a vypravěče. Jeho knihy bez přestání vycházejí v nových a nových reedicích, Český rozhlas vysílá z jeho laskavých pořadů a vydavatelství Supraphon se i v aktuální éře audioknih vrací k jeho populárním nahrávkám. V úterý 8. září 2015 uplyne neuvěřitelných dvacet let, kdy František Nepil zemřel. Jeho příběhy a vyprávění však mají co říci i dnes.

Dobré a ještě lepší jitro! Kdo z posluchačů nynější střední a starší generace by nepoznal pozdrav, jímž je při stovkách svých rozhlasových fejetonů z éteru zdravil František Nepil. A právě nahrávku těchto mini příběhů, postřehů ze života Františka Nepila, vydává 4. září (na CD i v digitální podobě) Supraphon. Nepil vzpomíná na svoje dětství, na různé zážitky z cest nebo svých setkání se zajímavými lidmi a většina příběhů jsou nejen vtipná a milá, ale jsou zakončena i nějakým pozitivním sdělením.

Jako speciální bonus tohoto nového vydání původní nahrávky z roku 1982 je vzpomínka publicisty Ondřeje Suchého, kterou načetl ze své knihy Dobrý a ještě lepší František Nepil.

Specifikace
Autor František Nepil; Ondřej Suchý
Nakladatel Supraphon
Rok vydání 2015
Dotisk 2020
Jazyk CZE
Druh Médium CD
Vazba CD
Rozměry 13 x 14 x 0,5 cm
ISBN 099-92-56408-28-0
Váha 0.0440000
Dostupnostní hlídací pes

Rádi vás budeme informovat o naskladnění produktu.

captchaZobrazit jiný kód
Hodnocení
Toto zboží zatím nikdo nehodnotil. Buďte první a napište komentář nebo hodnocení.