Domů / Média / Data CD ROM

Ekologický přírodopis pro 7. ročník základní školy na CD Metodická příručka - Jednouživatelská licence - Danuše Kvasničková


Žádné hodnocení. Kód: P122855 Produktové číslo: 9788073731120
Médium CD, FORTUNA, 2011, Danuše Kvasničková
Dostupnost: externí sklad 4 ks
Vše 10 %
Cena před slevou: 275 Kč
Ušetříte: 28 Kč
Zlevněno z 275 Kč (Naše normální cena.)
nyní jen 247 Kč , plus doprava
Doba dodání: 2 - 5 Dnů
 
Ekologický přírodopis pro 7. ročník základní školy na CD Metodická příručka - Jednouživatelská licence - Danuše KvasničkováMetodická příručka na tomto CD doplňuje učebnici Ekologického přírodopisu pro 7. ročník základní školy.

Obsahuje teoretickou část pojednávající o výuce ekologického přírodopisu, v níž autorka přibližuje cíle a význam ekologického přírodopisu, charakterizuje koncepci a strukturu učiva, doporučuje vhodné metody a formy výuky a uvádí obsahový i metodický rozbor učiva ekologického přírodopisu v daném ročníku. CD dále zahrnuje vzorové odpovědi na všechny otázky a úkoly z učebnice i z pracovního sešitu, příklady otázek k hodnocení a některé další informace. Připojeno je také Systematické zařazení organismů probraných v 6. a 7. ročníku i systematické zařazení těchto organismů podle ekosystémů. CD rovněž obsahuje Přehled ohrožených a chráněných organismů, Vyhlášku o ochraně přírody a krajiny a tzv. Bernskou úmluvu. Významnou součástí metodické příručky je powerpointová prezentace obrázků a schémat (PPT), která umožňuje využití výpočetní techniky při výuce. Prezentace může sloužit jak učitelům, tak žákům (pomáhá při výkladu, opakování i procvičování). Je rozdělena do tří částí, z nichž první dvě korespondují s oběma díly učebnice, třetí část je uspořádána podle systému. Úvod nabízí opakování ze 6. ročníku.

Specifikace
Autor Danuše Kvasničková
Nakladatel FORTUNA
Rok vydání 2011
Jazyk CZE
Druh Médium CD
Vazba CD
Rozměry 12,5 x 14 x 1 cm
ISBN 978-80-7373-112-0
Váha 0.0870000
Hodnocení
Toto zboží zatím nikdo nehodnotil. Buďte první a napište komentář nebo hodnocení.