Domů / Knihy / Populárně naučná pro dospělé / Zdraví & životní styl / Zdravý způsob života

Hubněte sebeláskou - Osvědčený, na míru šitý program Love Diet - Connie Guttersen; Mark Dedomenico


Žádné hodnocení. Kód: P276223 Produktové číslo: 9788075541581
Kniha, ANAG, 2018, Connie Guttersen; Mark Dedomenico
Produkt již není v prodeji
Hubněte sebeláskou - Osvědčený, na míru šitý program Love Diet - Connie Guttersen; Mark Dedomenico

Vše, co potřebujete, je láska. Přichází revoluční plán od autorky bestselleru podle New York Times „The Sonoma Diet“, uznávané lékařky z jedné z nejúspěšnějších klinik na hubnutí v USA, který navždy změní způsob, jakým přemýšlíte o jídle, o sobě a o tom, jak vypadáte.

Hubněte díky lásce
Podle lékařů Connie Guttersen a Marka Dedomenica tajemstvím úspěšného hubnutí není HDL, LDL nebo DNA. Je to láska: mít rád sám sebe, mít rád své tělo, milovat svůj celkový zdravotní stav. Pochybnosti o nás samotných a sebepohrdání jsou zodpovědné za náš nefunkční vztah k jídlu a naše destruktivní zdravotní návyky, což nevyhnutelně vede ke špatné výživě, k nežádoucí hmotnosti a nebezpečně nízkému sebevědomí. Naučit se rozpoznat svou vlastní hodnotu je prvním krokem k dosažení linie a života, který si zasloužíme.

21denní stravovací plán diety láskou
V návaznosti na svůj objevný výzkum, nejnovější vědecké poznatky v oblasti výživy a hubnutí a zprávy od tisíců pacientů, Dr. Guttersen a Dr. Dedomenico vyvinuli Dietu láskou, přístupný, praktický a osvědčený plán k emocionální, mentální i fyzické transformaci vašeho těla zevnitř ven. Dieta láskou zahrnuje 21denní stravovací plány na snídaně, obědy, svačiny a večeře na základě ideálního rozložení živin a výživových strategií pro muže i ženy; recepty na pohodová jídla a snadnou kontrolu nad porcemi; dietní strategie pro omezení metabolického syndromu obezity; jídla z nízkým glykemickým indexem speciálně navržená s cílem optimalizovat hladinu cukru v krvi, snížit chutě, zvýšit energii a podporovat hubnutí; informace o stopových prvcích vztahující se k vědeckému zaměření na „propojení střevo–mozek“. Kombinací správné výživy a pozitivního emočního posilování může Dieta láskou zajistit trvalý úbytek na váze a radikálně proměnit vaši mysl, tělo a duši.

Specifikace
Autor Connie Guttersen; Mark Dedomenico
Nakladatel ANAG
Rok vydání 2018
Počet stran 328
Jazyk CZE
Druh Kniha
Vazba Brožovaná bez přebalu lesklá
Rozměry 23,5 x 15,2 x 1,8 cm
ISBN 978-80-7554-158-1
Váha 0.4870000
Dostupnostní hlídací pes

Rádi vás budeme informovat o naskladnění produktu.

captchaZobrazit jiný kód
Hodnocení
Toto zboží zatím nikdo nehodnotil. Buďte první a napište komentář nebo hodnocení.