Domů / Knihy / Populárně naučná pro dospělé / Kariéra / Sebezdokonalování

Jak jsem šel pro mléko a vrátil se s kolem - Co se skrývá za našimi rozhodnutími - Jochen Mai


Žádné hodnocení. Kód: P277896 Produktové číslo: 9788026213796
Kniha, PORTÁL, 2018, Jochen Mai
Dostupnost: externí sklad 87 ks
Vše 10 %
Cena před slevou: 99 Kč
Ušetříte: 10 Kč
Zlevněno z 99 Kč (Naše normální cena.)
nyní jen 89 Kč , plus doprava
Doba dodání: 2 - 5 Dnů
 
Jak jsem šel pro mléko a vrátil se s kolem - Co se skrývá za našimi rozhodnutími - Jochen Mai

Všichni se dnes a denně musíme rozhodovat. Řada rozhodnutí nemá na náš život nijak zásadních vliv, někdy jde ale o hodně, ba o všechno. A některá naše rozhodnutí jsou tak bláznivá, že jim zpětně sami skoro nemůžeme uvěřit. Ale jak vlastně proces rozhodování funguje a co ho ovlivňuje? Proč se dnes rozhodneme takto – a zítra úplně jinak? Rozhodují se ženy jinak než muži? Jsou spontánní rozhodnutí lepší než ta důkladně promyšlená? A pokud ano, proč?

Autor se v první části knihy se zabývá (nejen) výše uvedenými otázkami a hledá na ně odpovědi, ve druhé pak nabízí konkrétní praktické techniky a metody, jež mohou čtenářům rozhodovací proces usnadnit. Pojmenovává rovněž typické chyby, jichž se při rozhodování dopouštíme, a ukazuje, jak se jim příště můžeme vyhnout. K lepšímu pochopení vlastních cílů a tedy i ke snazšímu rozhodování napomůže i několik testů. Jedná se o velmi praktickou a zábavně napsanou knihu nejen pro ty, kdo mají s rozhodováním problémy.

Jochen Mai je ekonomický novinář a soukromý poradce pro oblasti social media, corporate blogs, employer branding a komunikace na sociálních sítích. Vyučuje rovněž na vysokých školách. Jeho blog karrierebibel.de získal v roce 2009 cenu Lead-Award. Je žádaných řečníkem, účastníkem diskusí a odborníkem na sociální média. Vydal řadu úspěšných knih.

Specifikace
Autor Jochen Mai
Nakladatel PORTÁL
Rok vydání 2018
Počet stran 240
Jazyk CZE
Druh Kniha
Vazba Brožovaná bez přebalu lesklá
Rozměry 20,2 x 13,2 x 1,9 cm
ISBN 978-80-262-1379-6
Váha 0.3150000
Hodnocení
Toto zboží zatím nikdo nehodnotil. Buďte první a napište komentář nebo hodnocení.