Domů / Knihy / Populárně naučná pro dospělé / Zdraví & životní styl / Partnerské vztahy, rodičovství

Koncept kontinua - Hledání ztraceného štěstí pro nás a naše děti - Jean Liedloffová


Žádné hodnocení. Kód: P124356 Produktové číslo: 9788086685793
Kniha, DharmaGaia, dotisk 2016, Jean Liedloffová
Dostupnost: externí sklad 7 ks
Vše 10 %
Cena před slevou: 198 Kč
Ušetříte: 20 Kč
Zlevněno z 198 Kč (Naše normální cena.)
nyní jen 178 Kč , plus doprava
Doba dodání: 2 - 5 Dnů
 
Koncept kontinua - Hledání ztraceného štěstí pro nás a naše děti - Jean LiedloffováAutorka ve své světově proslulé knize odhaluje, proč jsou lidé žijící na Západě tak nespokojení a často nešťastní. Po několika expedicích mezi jihoamerické indiány rozpoznala, že tyto pocity mohou pramenit z neuspokojených potřeb miminek a malých dětí, které se na Západě snažíme vychovávat podle všemožných teorií, jen ne podle vlastní intuice a evolucí vytvořených jednoduchých pravidel a očekávání.

V knize, kterou napsala již v r. 1975, velmi jasně a přesvědčivě vysvětluje, jak je potřeba zacházet s našimi nejmenšími, aby z nich vyrostly spokojené a samostatné děti a posléze dospělí lidé, kteří si nepotřebují "léčit" své deprivace z dětství všemi možnými způsoby, počínaje drogovou závislostí a konče nezdravými partnerskými vztahy, a jsou schopni vést plnohodnotný život, jenž nebude naplněn věčnou nespokojeností a hledáním "něčeho", co nalézt nelze. Našemu vlastnímu životu tak dává úplně nový rozměr a pomáhá lidem najít jednoduchou, a přitom málo předvídatelnou odpověď na často kladenou otázku - proč nejsme šťastní.

Koncept kontinua se dočkal vynikajícího kritického přijetí, byl přeložen do třinácti světových jazyků a inicioval vznik rozsáhlé komunity rodičů na celém světě, kteří se řídí jeho principy při výchově svých dětí.

Specifikace
Autor Jean Liedloffová
Nakladatel DharmaGaia
Rok vydání 2011
Dotisk 2016
Počet stran 176
Jazyk CZE
Druh Kniha
Vazba Pevná bez přebalu lesklá
Rozměry 20,6 x 13,7 x 1,4 cm
ISBN 978-80-86685-79-3
Váha 0.3060000
Hodnocení
Toto zboží zatím nikdo nehodnotil. Buďte první a napište komentář nebo hodnocení.