Domů / Knihy / Populárně naučná pro dospělé / Kuchařky & nápoje / Zdravá, štíhlá kuchyně

Jídlo na prvním místě - Dallas Hartwig; Melissa Hartwigová


Žádné hodnocení. Kód: P218289 Produktové číslo: 9788075550187
Kniha, Jan Melvil publishing, dotisk 2018, Dallas Hartwig; Melissa Hartwigová
Dostupnost: skladem 2 ks
Vše 10 %
Cena před slevou: 379 Kč
Ušetříte: 38 Kč
Zlevněno z 379 Kč (Naše normální cena.)
nyní jen 341 Kč , plus doprava
 
Jídlo na prvním místě - Dallas Hartwig; Melissa Hartwigová

Všichni víme, že jídlo ovlivňuje kvalitu našeho života – ale jak velkou moc vlastně má? Melissa a Dallas vás přesvědčí, že mimořádnou! Jídlo na prvním místě je přehledný, čtivý a srozumitelný návod na přechod k paleo stravě, díky kterému konečně pochopíte vzájemné reakce inzulínu, leptinu, kortizolu a glukagonu. Autoři vám na podkladě vědeckých výzkumů a zkušeností desetitisíců jejich čtenářů předvedou, proč sacharidy v naší stravě nejsou tím nejpříznivějším palivem a že důmyslně sestavený jídelníček Whole30 je nejlepším způsobem, jak jíst a uzdravit se. Už během 30 dnů po změně stravovacího plánu sestaveného podle jejich instrukcí dochází ke zlepšení stavu mnoha chronických, obtížně léčitelných onemocnění.

Nejedná se o další módní dietu, ale návrat k průmyslově nezpracovaným základním potravinám a nízkosacharidovému složení pokrmů. Možná jste se už setkali s výrazem paleo strava, nicméně Dallas Hartwig a Melissa Hartwigová dogmaticky netrvají na argumentech týkajících se vědomostí o složení stravy v paleolitu.

Kniha vysvětluje nejen teoretické výhody přechodu na nový systém výběru potravin, ale nabízí i praktický postup, jak životní změnu začít. Množství receptů a tipů je doplněno vysvětlením, jak na jednotlivá jídla reaguje naše tělo, obsahuje i kapitoly věnované vegetariánům, těhotným, sportovcům a dětem.

Specifikace
Autor Dallas Hartwig; Melissa Hartwigová
Nakladatel Jan Melvil publishing
Rok vydání 2016
Dotisk 2018
Počet stran 336
Jazyk CZE
Druh Kniha
Vazba Brožovaná bez přebalu lesklá
Rozměry 21,5 x 14,5 x 2,2 cm
ISBN 978-80-7555-018-7
Váha 0.4980000
Hodnocení
Toto zboží zatím nikdo nehodnotil. Buďte první a napište komentář nebo hodnocení.