Domů / Knihy / Učebnice, odborná literatura / Vysokoškolská výuka

Kardiologie pro interní praxi - Miloš Táborský


Žádné hodnocení. Kód: P175180 Produktové číslo: 9788020433619
Kniha, Mladá fronta, 2014, Miloš Táborský
Produkt již není v prodeji
Kardiologie pro interní praxi - Miloš Táborský

Nová učebnice, která bude vaším průvodcem v aktuálních kardiologických otázkách transformovaných do každodenní jak klinické tak ambulantní praxe. Kardiologie spolu s onkologií patří mezi nejvíce se dynamicky rozvíjející obory medicíny a tak je někdy velmi obtížné sledovat změny, které nastávají v doporučených postupech v oblasti diagnostiky, farmakologické i nefarmakologické léčby kardiovaskulárních onemocnění.

Za klíčové považujeme orientovat se v oblasti moderní antikoagulační léčby v primární i sekundární prevenci tromboembolických příhod u pacientů s fibrilací síní. Neméně zajímavou a překotně se vyvíjející problematikou je protidestičková léčba u nemocných s akutním koronárním syndromem a současný pohled na kombinaci obou výše zmíněných terapií. Rádi bychom vás seznámili také se stále aktuální problematikou léčby srdečního selhání, kde cítíme velmi rychlý nárůst počtu pacientů. Rovněž budeme informovat o léčbě hypertenze a přehodnocení významu katetrizační renální denervace v léčbě rezistentní hypertenze.

Problematiku doplňujeme otázkami léčby fibrilace síní, významem telemedicínských postupů pro kardiologii a vnitřní lékařství, nezapomínáme ani na právní aspekty nového občanského zákoníku pro každodenní lékařskou praxi.

Specifikace
Autor Miloš Táborský
Nakladatel Mladá fronta
Rok vydání 2014
Jazyk CZE
Druh Kniha
Vazba Pevná bez přebalu lesklá
ISBN 978-80-204-3361-9
Rozměry 24 x 16,3 x 2,2 cm
Váha 0.6220000
Dostupnostní hlídací pes

Rádi vás budeme informovat o naskladnění produktu.

captchaZobrazit jiný kód
Hodnocení
Toto zboží zatím nikdo nehodnotil. Buďte první a napište komentář nebo hodnocení.