Domů / Knihy / Učebnice, odborná literatura / Středoškolská výuka / Matematika

Maturita 2018 z matematiky - D. Gazárková; Marie Chadimová; Běla Vobecká


Žádné hodnocení. Kód: P243855 Produktové číslo: 9788073582821
Kniha, didaktis, 2017, D. Gazárková; Marie Chadimová; Běla Vobecká
Produkt již není v prodeji
Maturita 2018 z matematiky - D. Gazárková; Marie Chadimová; Běla Vobecká

Cílem publikace Maturita 2018 z matematiky je důkladně vás připravit ke společné části maturity. Oceníte na ní zejména komplexní a velmi kvalitně zpracované podklady k didaktickým testům. Kromě řešených testů zde nalezete příklady k procvičení všech tematických celků a také užitečné tipy, rady a doporučení, které vám ostrou maturitu ještě více usnadní. Knihu jistě využije každý, kdo chce u maturity z matematiky uspět.

Sbírka testových úloh k tematickým celkům obsahuje více než 175 úloh na procvičení všech devíti oblastí vymezených v Katalogu požadavků: Číselné okruhy, Algebraické výrazy, Rovnice a nerovnice, Funkce, Posloupnosti a finanční matematika, Planimetrie, Stereometrie, Analytická geometrie, Kombinatorika, pravděpodobnost a statistika. Úlohy odpovídají zadávaným typům úloh v didaktickém testu.

Do publikace vkládáme sadu tří didaktických testů, které odpovídají svou strukturou, počtem úloh a rozvržením učiva dosud zadaným ostrým a ilustračním didaktickým testům vydaným CZVV (Centrem pro zjišťování výsledků vzdělávání).

Uvádíme řešení úloh ze sbírkové části: u každé úlohy navíc předkládáme tipy na postup při řešení nebo nápovědu, jak jsme k danému výsledku dospěli. Řešení didaktických testů z druhé části publikace doplňujeme rozsáhlým podrobným komentářem ke každé úloze.

Specifikace
Autor D. Gazárková; Marie Chadimová; Běla Vobecká
Nakladatel didaktis
Rok vydání 2017
Počet stran 140
Jazyk CZE
Druh Kniha
Vazba Brožovaná bez přebalu lesklá
Rozměry 30 x 21,4 x 1,2 cm
ISBN 978-80-7358-282-1
Váha 0.3890000
Dostupnostní hlídací pes

Rádi vás budeme informovat o naskladnění produktu.

captchaZobrazit jiný kód
Hodnocení
Toto zboží zatím nikdo nehodnotil. Buďte první a napište komentář nebo hodnocení.