Domů / Knihy / Populárně naučná pro dospělé / Dějiny & fakta / Literatura faktu

Největší tajemství templářů - Je v Čechách ukrytý nejzáhadnější okultní objekt všech dob? - Arnošt Vašíček


Žádné hodnocení. Kód: P194249 Produktové číslo: 9788087730355
Kniha, Mystery Film, 2015, Arnošt Vašíček
Produkt již není v prodeji
Největší tajemství templářů - Je v Čechách ukrytý nejzáhadnější okultní objekt všech dob? - Arnošt Vašíček

Templářský řád představuje jednu z nejtajemnějších společností lidských dějin. Jeho velmistři a přední rytíři ovládali utajované nauky Západu i Východu, byli obeznámeni s poznatky starověkých mudrců i technickými dovednostmi, které notně předběhly svou dobu. Ačkoli se sami snažili odhalovat zapovězená tajemství, když se jim to povedlo, okamžitě je zabalili do neprůhledné roušky. Libovali si v kryptogramech, šifrách a přísně tajných úkrytech. A nesporně se zabývali i černou magií. Uctívali Bafometa, pravděpodobně nejzáhadnější okultní předmět všech dob. I když se jednotlivé popisy různí, zřejmě šlo o děsivě vyhlížející hlavu, které byla připisována ohromná magická moc. Svému majiteli zajišťovala bohatství i ochranu. Její oči prý dokázaly zabíjet, popřípadě zničit celé město.

Existenci tohoto tajemného idolu templářských rytířů potvrdily desítky očitých svědků, ale doposud se ho nepodařilo objevit. Leží ukryty ve sklepení některého z templářských hradů? Je součástí ztraceného pokladu řádu? Nebo byl z Francie odvezen do nenápadného kouta Evropy, který nikdy nebyl příliš nakloněn k papežským pořádkům a kde templáře nikdo nepronásledoval?

Arnošt Vašíček se vydal po stopách největších templářských záhad, vypátral nové důkazy a indicie a přináší překvapující odhalení.

Specifikace
Autor Arnošt Vašíček
Nakladatel Mystery Film
Rok vydání 2015
Počet stran 184
Jazyk CZE
Druh Kniha
Vazba Brožovaná bez přebalu lesklá
Rozměry 20,3 x 13,6 x 1,6 cm
ISBN 978-80-87730-35-5
Váha 0.2160000
Dostupnostní hlídací pes

Rádi vás budeme informovat o naskladnění produktu.

captchaZobrazit jiný kód
Hodnocení
Toto zboží zatím nikdo nehodnotil. Buďte první a napište komentář nebo hodnocení.