Domů / Knihy / Beletrie pro dospělé / Romány, povídky, novely / Thrillery, napínavá četba

Oltář ztraceného ráje - James Rollins


Žádné hodnocení. Kód: P209377 Produktové číslo: 9788075076250
Kniha, BB ART, 2016, James Rollins
Dostupnost: externí sklad 38 ks
Vše 10 %
Cena před slevou: 349 Kč
Ušetříte: 35 Kč
Zlevněno z 349 Kč (Naše normální cena.)
nyní jen 314 Kč , plus doprava
Doba dodání: 2 - 5 Dnů
 
Oltář ztraceného ráje - James Rollins
Po pádu Bagdádu narazí dva iráčtí chlapci na ozbrojené muže rabující v městské zoologické zahradě. Stavidla se otevřela a stovky exotických ptáků, savců a hadů se pašují do západních zemí. Jenomže tento zločin skrývá ještě hlubší tajemství. Při střelbě v ulicích je vypleněna i skrytá podzemní zbrojařská laboratoř a na svobodu se dostává něco mnohem nebezpečnějšího.

O sedm let později louisianská veterinářka Lorna Polková narazí na bariérovém ostrově na ztroskotanou rybářskou loď. Členové posádky jsou buď mrtví, anebo zmizeli, ale ve člunu se najde děsivý náklad – klece s exotickými zvířaty, která někdo evidentně pašoval pro černý trh.

Jenomže ta zvířata nejsou tak docela v pořádku a jejich podivná znetvoření nedávají smysl: papoušek bez peří, dvě malpy kapucínské srostlé na boku a jaguáří mládě se zuby šavlozubého tygra. Všechna mají navíc jednu společnou vlastnost – povážlivě vysokou inteligenci.
Aby Lorna odhalila pravdu o původu tohoto podivného nákladu a hrozbě, kterou představuje, musí se spojit s mužem, s nímž sdílí temné tajemství z vlastní minulosti. Jack Menard, agent americké pohraniční stráže, toho o ní ví opravdu hodně.
Společně musejí najít zvíře, které uniklo z vraku rybářské lodi, a přitom odhalit tajemství úzce související s oborem genetického inženýrství a fraktální vědy. Čeká je otřesný objev, který sahá až k samému počátku existence lidstva.

Dokáže Lorna zastavit to, co se má zrodit na oltáři edenském, dřív než bude ohrožen celý svět a samotná podstata lidství?
Specifikace
Autor James Rollins
Nakladatel BB ART
Rok vydání 2016
Počet stran 360
Jazyk CZE
Druh Kniha
Vazba Pevná s přebalem lesklá
ISBN 978-80-7507-625-0
Rozměry 22,5 x 15,5 x 3,8 cm
Váha 0.5680000
Hodnocení
Toto zboží zatím nikdo nehodnotil. Buďte první a napište komentář nebo hodnocení.