Domů / Knihy / Učebnice, odborná literatura / Společenské, humanitní vědy / Management, řízení, personalistika

Skončení pracovního poměru - a dalších základních pracovněprávních vztahů v souvislostech - Bořivoj Šubrt; Michal Vrajík


Žádné hodnocení. Kód: P294297 Produktové číslo: 9788075542182
Kniha, ANAG, 2019, Bořivoj Šubrt; Michal Vrajík
Dostupnost: externí sklad 10 ks
Vše 10 %
Cena před slevou: 409 Kč
Ušetříte: 41 Kč
Zlevněno z 409 Kč (Naše normální cena.)
nyní jen 368 Kč , plus doprava
Doba dodání: 2 - 5 Dnů
 
Skončení pracovního poměru - a dalších základních pracovněprávních vztahů v souvislostech - Bořivoj Šubrt; Michal Vrajík

Po dlouhé době přichází na trh samostatná publikace k problematice skončení pracovního poměru a dalších základních pracovněprávních vztahů, kterou autoři pojímají komplexně – jsou v ní vyloženy všechny způsoby skončení pracovního poměru s praktickými poznámkami pro zaměstnavatele, jak tyto způsoby skončení využít (například jak propustit zaměstnance, který porušuje své povinnosti nebo má neuspokojivé pracovní výsledky).

Podrobněji k obsahu publikace
Publikace je doplněna odkazy na aktuální soudní judikaturu a též odkazy na výkladová stanoviska AKV – Asociace pro rozvoj kolektivního vyjednávání a pracovních vztahů, jejímiž členy oba autoři jsou. Kniha se zabývá i souvisejícími otázkami, například vydáním potvrzení o zaměstnání, dovolenou v souvislosti se skončením pracovního poměru a podporou v nezaměstnanosti, jakož i působením odborových organizací v této věci. Rozebírá též zvláštnosti skončení pracovněprávního vztahu u dohody o provedení práce a dohody o pracovní činnosti.

Pro koho je publikace určena
Kniha je koncipována prakticky a srozumitelně a je určena široké veřejnosti od vedoucích pracovníků, personalistů přes mzdové účetní až po jednotlivé zaměstnance. Vzhledem k šíři a komplexnosti výkladu a odkazům na judikaturu nejvyšších soudních instancí ji nicméně při své praxi jistě využijí též advokáti, podnikoví právníci, pracovníci orgánů inspekce práce, odboroví funkcionáři, studenti i další zástupci odborné veřejnosti.

Nechte si poradit od renomovaných odborníků na pracovní právo
Oba autoři jsou zkušenými lektory a rovněž autory článků a publikací jak přímo s tematikou skončení pracovněprávních vztahů, tak i s jinou pracovněprávní tematikou.

Specifikace
Autor Bořivoj Šubrt; Michal Vrajík
Nakladatel ANAG
Rok vydání 2019
Počet stran 248
Jazyk CZE
Druh Kniha
Vazba Brožovaná bez přebalu lesklá
Rozměry 20,7 x 14,7 x 1,3 cm
ISBN 978-80-7554-218-2
Váha 0.2700000
Hodnocení
Toto zboží zatím nikdo nehodnotil. Buďte první a napište komentář nebo hodnocení.