Domů / Knihy / Beletrie pro dospělé / Romány, povídky, novely / Společenský román

Tři plus jedna - Danka Šárková


Žádné hodnocení. Kód: P163974 Produktové číslo: 9788087740064
Kniha, ANAHITA, 2014, Danka Šárková
Dostupnost: skladem 1 ks
Vše 10 %
Cena před slevou: 249 Kč
Ušetříte: 25 Kč
Zlevněno z 249 Kč (Naše normální cena.)
nyní jen 224 Kč , plus doprava
 
Tři plus jedna - Danka ŠárkováLíbí se vám seriál „Sex ve městě“? Obdivujete například Mirandu nebo Carrie, které jsou krásné, schopné a oblečené podle poslední módy?

V knize Tři plus jedna se přesunete do naší české kotliny a budete společně se Zuzanou a jejími třemi kamarádkami Janou, Jarkou a Zdeňkou prožívat úplně stejné problémy jako čtyři kamarádky v Americe. Všechny jsou totiž také „úžasné“, milují život, někdy svoji práci a sex. Spojuje je nerozlučné přátelství a ani stovky kilometrů jim nezabrání k posezení u kávy nebo skleničky vína. Dozvíte se, že Petr je super v posteli, ale pro život je nepoužitelný, že Honza se v poloze ležmo mění, ale má jeden velký problém a to je jeho žena, Tchaj vyrostl někde ve stepi, umí jen pár slovíček rusky, ale má výdrž několik hodin, Ahmed je tak šíleně charismatický a kolega v práci sice mladý, ale nemít dvě malé děti, určitě už by se dávno rozvedl.

Knihu Tři plus jedna napsal sám život, a tak se nezlobte, pokud se v ní některá najdete. Přeci jen na rozdíl do Sexu ve městě, zůstanete i s hlavními hrdinkami v Praze, nebo v jiné české destinaci. Kniha se čte jedním dechem a doporučuji si k ní dopředu udělat kávu nebo nalít skleničku vína, protože až ji budete číst, rozhodně na jedno z toho dostanete chuť.

Kniha Tři plus jedna je volným pokračováním knihy Nezlomená osudem.

Specifikace
Autor Danka Šárková
Nakladatel ANAHITA
Rok vydání 2014
Počet stran 200
Jazyk CZE
Druh Kniha
Vazba Brožovaná bez přebalu lesklá
Rozměry 20,6 x 14,6 x 1,3 cm
ISBN 978-80-87740-06-4
Váha 0.3270000
Hodnocení
Toto zboží zatím nikdo nehodnotil. Buďte první a napište komentář nebo hodnocení.