Domů / Média / Audiokniha na CD

Tři tatínci a maminka - čte Libuše Šafránková - Martin Reiner; Michal Viewegh; Pavel Šrut; Libuše Šafránková


Žádné hodnocení. Kód: P116686 Produktové číslo: 099925614126
Médium CD, Supraphon, Martin Reiner; Michal Viewegh; Pavel Šrut; Libuše Šafránková
Dostupnost: externí sklad 9 ks
Vše 10 %
Cena před slevou: 351 Kč
Ušetříte: 35 Kč
Zlevněno z 351 Kč (Naše normální cena.)
nyní jen 316 Kč , plus doprava
Doba dodání: 2 - 5 Dnů
 
Tři tatínci a maminka - čte Libuše Šafránková - Martin Reiner; Michal Viewegh; Pavel Šrut; Libuše ŠafránkováČte Libuše Šafránková

Půvabná kniha o tom, jak byla maminka malou holčičkou Janičkou, která posléze vyrostla a narodily se jí dvě děti Josífek a Maruška. Ti zažívají něco podobného, co jejich maminka, když byla dítětem. Mají totiž všichni tři stejného strýčka Antonína, moravského samorosta, dobrodruha, blázna a podivína, který je stále velkým děckem, hipíkem, Vinetouem i Manitouem. S ním zažívala malá Janička i posléze Josífek s Maruškou spoustu legrace, tajemná dobrodružství a napínavé hledání pokladů. Příběh malé a velké maminky i jejích dětí napsali postupně tři autoři. Vydavatel Martin Reiner, jeho kmenový autor Michal Viewegh a přítel obou, básník Pavel Šrut. Vyprávění je určené dětem, ale nenudí ani jejich rodiče. Autoři totiž trochu ironizují sami sebe navzájem. V podtextu řady příběhů je jemný přátelský štulec druhovi ve psaní.

Ideální interpretkou těchto dětských dobrodružství je Libuše Šafránková. Svým něžným hlasem a s nebývalou schopností přetlumočení textu je schopná vytvořit postavy dětí, maminky, tatínka i strýčka. Antonínův moravský přízvuk zvolila Libuška, rodačka ze Šlapanic u Brna, spontánně, s velkou chutí a smyslem pro humor.

Tři pohádky tří autorů o malých i velkých dětech.

Specifikace
Autor Martin Reiner; Michal Viewegh; Pavel Šrut; Libuše Šafránková
Nakladatel Supraphon
Jazyk CZE
Druh Médium CD
Vazba CD
Rozměry 12,6 x 14,1 x 0,6 cm
Váha 0.0660000
Hodnocení
Toto zboží zatím nikdo nehodnotil. Buďte první a napište komentář nebo hodnocení.