Domů / Knihy / Populárně naučná pro dospělé / Záliby / Všeobecné a ostatní

Za kormidlem v Marině - Praktický průvodce jachtingerm - František Novotný


Žádné hodnocení. Kód: P187435 Produktové číslo: 9788087383384
Kniha, IFP Publishing, 2015, František Novotný
Dostupnost: externí sklad 1 ks
Vše 10 %
Cena před slevou: 399 Kč
Ušetříte: 40 Kč
Zlevněno z 399 Kč (Naše normální cena.)
nyní jen 359 Kč , plus doprava
Doba dodání: 2 - 5 Dnů
 
Za kormidlem v Marině - Praktický průvodce jachtingerm - František NovotnýFrantišek Novotný je v jachtingu (a nejen tam) velmi známým pojmem.
Je nejen zkušený kapitán a nestor českých jachtařů, ale také i vyhledávaný autor, na jehož kontě se skví řada knih nejen s tématikou jachtingu. Např. Za kormidlem nejen na Jadranu, Tajemství Vlaštovek a Amazonek, Plachty v ohni, Veleobři oceánů, Křižník Thor, Prsten od vévodkyně a celá série Valhala. Díky svým celoživotním zkušenostem, získaných při plavbách napříč světovými oceány, se tentokrát se čtenáři dělí o cenné zkušenosti, poznatky a rady, jak kvalitně bez starostí a stresu manévrovat se svou lodí v marinách. Poodkrývá zásady a pravidla manévrování a vyvazování lodí nejen v dobře známém Chorvatsku, ale i v zemích jiných, kam se jako jachtař může čtenář dostat a rady pro pohyb v nezvyklé marině by jen těžko hledal.
Autor v knize volně navazuje na bestseller Za kormidlem nejen na Jadranu a opět nešetří napínavými a čtivými historkami z plaveb jak vlastních, tak plaveb kamarádů. Kniha je určena každému, kdo se chce naučit manévrovat ve stísněných prostorách marin hladce a bez stresu a stát se mezi ostatními uznávaným jachtařem, který to s lodí „prostě umí.“
Specifikace
Autor František Novotný
Nakladatel IFP Publishing
Rok vydání 2015
Počet stran 180
Jazyk CZE
Druh Kniha
Vazba Pevná s přebalem lesklá
Rozměry 24,8 x 17,1 x 1,3 cm
ISBN 978-80-87383-38-4
Váha 0.4720000
Hodnocení
Toto zboží zatím nikdo nehodnotil. Buďte první a napište komentář nebo hodnocení.