Domů / Knihy / Populárně naučná pro dospělé / Kuchařky & nápoje / Moučníky, pečení

Cukrářská technologie - Alena Půlpánová


Žádné hodnocení. Kód: P133961 Produktové číslo: 9788090409316
Kniha, R PLUS, dotisk 2022, Alena Půlpánová
Dostupnost: skladem 4 ks
Vše 10 %
Cena před slevou: 395 Kč
Ušetříte: 40 Kč
Zlevněno z 395 Kč (Naše normální cena.)
nyní jen 355 Kč , plus doprava
 
Cukrářská technologie - Alena Půlpánová

Publikace je přepracována v souladu s aktuálními předpisy, doplněna o nové trendy cukrářské výroby, které například zahrnují i práci s novými plodinami.

Spolu s uvedenými plodinami je dnes také mnohem širší a pestřejší trh s cukrářskými surovinami, polotovary a pomůckami k cukrářské výrobě, a tak nám v mnohých případech velmi usnadní vlastní výrobu a dohotovení - zdobení cukrářských výrobků. I tyto okolnosti bylo nutné do textu třetího vydání zahrnout.Tato kniha je určena především pro výuku předmětu cukrářská výroba učebního oboru cukrář, stejně jako je možné i její využití k výuce popsané problematiky na hotelových školách i pro doplnění učiva v oboru kuchař. Zároveň je koncipována k praktickému využití jako užitečná pomůcka pro mnohé odborníky v cukrářské výrobě, ale může posloužit i amatérským zájemcům a nadšencům o tento náročný, ale krásný obor.
Specifikace
Autor Alena Půlpánová
Nakladatel R PLUS
Rok vydání 2013
Dotisk 2022
Jazyk CZE
Druh Kniha
Vazba Pevná bez přebalu lesklá
Rozměry 27,7 x 18,9 x 3 cm
ISBN 978-80-904093-1-6
Váha 0.7800000
Hodnocení
Toto zboží zatím nikdo nehodnotil. Buďte první a napište komentář nebo hodnocení.