Domů / Knihy / Populárně naučná pro dospělé / Kuchařky & nápoje / Národní, regionální kuchařky

Czech cookbook - Petr Sýkora; Magdalena Wagnerová


Žádné hodnocení. Kód: P207248 Produktové číslo: 9788074282874
Kniha, PLOT, dotisk 2023, Petr Sýkora; Magdalena Wagnerová
Dostupnost: externí sklad 17 ks
Vše 10 %
Cena před slevou: 299 Kč
Ušetříte: 30 Kč
Zlevněno z 299 Kč (Naše normální cena.)
nyní jen 269 Kč , plus doprava
Doba dodání: 2 - 5 Dnů
 
Czech cookbook - Petr Sýkora; Magdalena Wagnerová

Czechs have always liked to eat. Czech women have been renowned as excellent cooks, one of the reasons probably being that their art is based on traditional recipes, nourishing ingredients and time-proven practices, passed in families down the generations. Dishes such as kulajda soup, tenderloin in cream sauce, potato pancakes and buns are prepared not only in Czech households, but also more and more often in the best restaurants around the country. Thanks to this fact, foreign visitors can also be persuaded of the qualities of Czech traditional cuisine. This book has been prepared for those who have tasted Czech cuisine and who cannot do without it any more.

Specifikace
Autor Petr Sýkora; Magdalena Wagnerová
Nakladatel PLOT
Rok vydání 2016
Dotisk 2023
Počet stran 160
Jazyk GB
Druh Kniha
Vazba Pevná bez přebalu lesklá
ISBN 978-80-7428-287-4
Rozměry 18,8 x 14 x 1,8 cm
Váha 0.3655000
Hodnocení
Toto zboží zatím nikdo nehodnotil. Buďte první a napište komentář nebo hodnocení.