Domů / Knihy / Populárně naučná pro dospělé / Kuchařky & nápoje / Zpracování potravin

Domácí zpracování zvěřiny - Výbava, bourání masa, recepty - Carsten Bothe


Žádné hodnocení. Kód: P356419 Produktové číslo: 9788075412393
Kniha, Vašut, 2021, Carsten Bothe
Dostupnost: externí sklad 3 ks
Vše 10 %
Cena před slevou: 249 Kč
Ušetříte: 25 Kč
Zlevněno z 249 Kč (Naše normální cena.)
nyní jen 224 Kč , plus doprava
Doba dodání: 2 - 5 Dnů
 
Domácí zpracování zvěřiny - Výbava, bourání masa, recepty - Carsten Bothe

Jaké vybavení a pomůcky jsou při zpracování zvěřiny nezbytné? Jak se vypořádat se špatně střeleným kusem? Na konkrétních příkladech srnčí a černé zvěře se seznámíte se všemi postupy od stahování zvěřiny až po zpracování jednotlivých porcí masa.

Myslivec Carsten Bothe přináší praktickou příručku plnou užitečných informací, rad a tipů týkajících se správného zpracování zvěřiny - nejen pro náruživé lovce, ale i pro milovníky dobré kuchyně. Veškeré postupy bourání a porcování masa jsou podrobně popsány a doplněny názornými fotografiemi krok za krokem, a to až po gurmánský zážitek u stolu.

Specifikace
Autor Carsten Bothe
Nakladatel Vašut
Rok vydání 2021
Počet stran 88
Jazyk CZE
Druh Kniha
Vazba Brožovaná bez přebalu lesklá
ISBN 978-80-7541-239-3
Rozměry 23,5 x 16,5 x 0,8 cm
Váha 0.2670000
Hodnocení
Toto zboží zatím nikdo nehodnotil. Buďte první a napište komentář nebo hodnocení.