Domů / Knihy / Populárně naučná pro dospělé / Kuchařky & nápoje / Zpracování potravin

Jak funguje jídlo - Fakta na vlastní oči - Jitka Rákosníková


Žádné hodnocení. Kód: P260719 Produktové číslo: 9788075495853
Kniha, Esence, dotisk 2019, Jitka Rákosníková
Dostupnost: externí sklad 1 ks
Vše 10 %
Cena před slevou: 399 Kč
Ušetříte: 40 Kč
Zlevněno z 399 Kč (Naše normální cena.)
nyní jen 359 Kč , plus doprava
Doba dodání: 2 - 5 Dnů
 
Jak funguje jídlo - Fakta na vlastní oči - Jitka RákosníkováSrozumitelný, přehledný průvodce fakty o potravinách a výživě. Přibližuje klíčové koncepce o jídle a zabývá se různými teoriemi, které potraviny nám prospívají a které ne. Graficky poutavě upravená publikace zkoumá to dobré, to špatné i to matoucí o potravinách, probírá i trendy ve výživě. Přečtěte si, co jsou to antioxidanty, zjistěte, co s vaším tělem udělají superpotraviny, poučte se, proč je nebezpečné znovu ohřívat rýži.

Kniha pokrývá širokou škálu témat, od diet k nesnášenlivosti lepku a vyvrací řadu běžných mýtů o jídle. Vysvětluje, jaké jsou zásady dobré výživy, probírá jednotlivé skupiny potravin, srovnává organické a průmyslově zpracované potraviny. Sleduje historii výroby potravin a organického zemědělství, způsob dopravy potravin, vysvětluje i to, co znamená doporučené datum spotřeby. Kniha je poutavým průvodcem čtenáře, pomůže mu pochopit skryté biologické účinky běžných potravin pomocí vědeckého rozboru a odhalí sílu různých druhů jídla a pití.

Specifikace
Autor Jitka Rákosníková
Nakladatel Esence
Rok vydání 2018
Dotisk 2019
Počet stran 256
Jazyk CZE
Druh Kniha
Vazba Pevná s přebalem lesklá
Rozměry 24,5 x 20,6 x 2,8 cm
ISBN 978-80-7549-585-3
Váha 0.9490000
Hodnocení
Toto zboží zatím nikdo nehodnotil. Buďte první a napište komentář nebo hodnocení.