Domů / Knihy / Populárně naučná pro dospělé / Kuchařky & nápoje / Zpracování potravin

Jak nakupovat a zpracovávat maso - rozšířené vydání


Žádné hodnocení. Kód: P186585 Produktové číslo: 9788087575390
Kniha, APETIT, 2015,
Dostupnost: externí sklad 19 ks
Vše 10 %
Cena před slevou: 369 Kč
Ušetříte: 37 Kč
Zlevněno z 369 Kč (Naše normální cena.)
nyní jen 332 Kč , plus doprava
Doba dodání: 2 - 5 Dnů
 
Jak nakupovat a zpracovávat maso - rozšířené vydáníMěsíc co měsíc, téměř tři roky jsme v Apetitu připravovali seriál o tom, jak nakupovat a zpracovávat maso, který uváděl šéfkuchař Václav Frič, známý svou specializací na maso a klasickou českou kuchyni.

Na 180 stranách vám nabízíme všech 34 dílů populárního seriálu pohromadě a nově ještě kapitolu věnovanou zvěřině. Provedeme vás v nich nákupem vepřového, hovězího, telecího a jehněčího masa a zvěřiny a představíme vám i poklady, které před vámi doposud řezníci tajili. K tomu přidáme návod, jak vše zužitkovat na maximum, a samozřejmě i oblíbené recepty. S námi si návštěvu řeznictví i vaření užijete!

Specifikace
Nakladatel APETIT
Rok vydání 2015
Počet stran 180
Jazyk CZE
Druh Kniha
Vazba Pevná bez přebalu matná
Rozměry 28,1 x 21,7 x 1,2 cm
ISBN 978-80-87575-39-0
Váha 0.7180000
Hodnocení
Toto zboží zatím nikdo nehodnotil. Buďte první a napište komentář nebo hodnocení.