Domů / Knihy / Populárně naučná pro dospělé / Kuchařky & nápoje / Zpracování potravin

Nakládáme zeleninu - Zdravě pomocí mléčného kvašení - Claudia Lorenz-Ladener


Žádné hodnocení. Kód: P202437 Produktové číslo: 9788024757858
Kniha, GRADA, dotisk 2021, Claudia Lorenz-Ladener
Dostupnost: externí sklad 7 ks
Vše 10 %
Cena před slevou: 349 Kč
Ušetříte: 35 Kč
Zlevněno z 349 Kč (Naše normální cena.)
nyní jen 314 Kč , plus doprava
Doba dodání: 2 - 5 Dnů
 
Nakládáme zeleninu - Zdravě pomocí mléčného kvašení - Claudia Lorenz-LadenerBakterie mléčného kvašení jsou výborným konzervantem a zelenina si díky nim uchová řadu vitaminů a minerálů. Navíc dochází k vytvoření aromat, která vám jiné metody nedopřejí. Přesvědčete se o tom sami tím, že vyzkoušíte postupy a recepty uvedené v této knize, jejíž obrazový doprovod chuť na vlastní výrobu určitě hodně povzbudí. Autorka nepopisuje exotické pokrmy, jejím cílem je naopak představit vyzkoušené tradiční i novější jednoduché metody a poznatky biologické konzervace zeleniny. Přitom, jak dosvědčuje velké množství receptů v této knize, nakládat nemusíte jen zelí, jak se řada lidí mylně domnívá, nýbrž téměř všechny druhy zeleniny. Po celý rok budete tak mít k dispozici bohatý, navíc velmi levný a na přípravu snadný zdroj vitaminů, enzymů a dalších cenných látek, navíc v chutné, příjemně aromatické podobě.
Specifikace
Autor Claudia Lorenz-Ladener
Nakladatel GRADA
Dotisk 2021
Počet stran 120
Jazyk CZE
Druh Kniha
Vazba Pevná bez přebalu lesklá
Rozměry 24,2 x 16,8 x 0,8 cm
ISBN 978-80-247-5785-8
Váha 0.2600000
Hodnocení
Toto zboží zatím nikdo nehodnotil. Buďte první a napište komentář nebo hodnocení.