Domů / Knihy / Populárně naučná pro dospělé / Kuchařky & nápoje / Zpracování potravin

Destilace Jak na to - Od návrhu pálenky a kvašení až po metody zrání - Aaron Hyde


Žádné hodnocení. Kód: P425347 Produktové číslo: 9788027607433
Kniha, SLOVART, 2023, Aaron Hyde
Dostupnost: externí sklad 100 ks
Vše 10 %
Cena před slevou: 599 Kč
Ušetříte: 60 Kč
Zlevněno z 599 Kč (Naše normální cena.)
nyní jen 539 Kč , plus doprava
Doba dodání: 2 - 5 Dnů
 
Destilace Jak na to - Od návrhu pálenky a kvašení až po metody zrání - Aaron Hyde

Tato kniha má jasně vytyčený cíl: naučit vás destilovat!

Ať už je pro vás destilování úplnou novinkou, nebo už máte za sebou první úspěchy, ale chcete se naučit víc, povede vás na další cestě.

Chcete získat podrobnější a jasnější instrukce pro svou první destilaci? Nebo jste pokročilejší destilatér, který se chce dozvědět víc a zdokonalit své řemeslo? Zvolili jste správně. Odborník v oboru Aaron Hyde v této knize vysvětluje, jak a proč probíhají klíčové procesy od rmutováním a kvašení, přes destilaci až po zrání a míchání destilátů.

Uvnitř knihy najdete popis destilace nejjednodušším způsobem se zaměřím na její praktické provedení, včetně upozornění na tradované nesmysly, polopravdy, na to, co se povídá, a co je skutečně pravdivé a důležité. Dozvíte se základní informace o procesu destilace, získáte potřebné znalosti nejen o teorii, ale také o konstrukci destilačních přístrojů. Pak už se přesunete k pochopení rmutování, kvašení a destilaci. Na závěr vás čekají recepty na výrobu bourbonu, skotské whisky, ginu, rumu nebo vodky.

Specifikace
Autor Aaron Hyde
Nakladatel SLOVART
Rok vydání 2023
Počet stran 224
Jazyk CZE
Druh Kniha
Vazba Brožovaná bez přebalu lesklá
Rozměry 24 x 19,8 x 2 cm
ISBN 978-80-276-0743-3
Váha 0.6420000
Hodnocení
Toto zboží zatím nikdo nehodnotil. Buďte první a napište komentář nebo hodnocení.