Zboží 17 / 17
Domácí zpracování zvěřiny - Výbava, bourání masa, recepty - Carsten Bothe
Žádné hodnocení. Kód: P356419 Produktové číslo: 9788075412393
Kniha, Vašut, 2021, Carsten Bothe
Dostupnost: externí sklad 5 ks
Domácí zpracování zvěřiny - Výbava, bourání masa, recepty - Carsten Bothe
Jaké vybavení a pomůcky jsou při zpracování zvěřiny nezbytné? Jak se vypořádat se špatně střeleným kusem? Na konkrétních příkladech srnčí a černé zvěře se seznámíte se všemi postupy od stahování zvěřiny až po zpracování jednotlivých porcí masa.
Myslivec Carsten Bothe přináší praktickou příručku plnou užitečných informací, rad a tipů týkajících se správného zpracování zvěřiny - nejen pro náruživé lovce, ale i pro milovníky dobré kuchyně. Veškeré postupy bourání a porcování masa jsou podrobně popsány a doplněny názornými fotografiemi krok za krokem, a to až po gurmánský zážitek u stolu.
Specifikace
Autor | Carsten Bothe | |
Nakladatel | Vašut | |
Rok vydání | 2021 | |
Počet stran | 88 | |
Jazyk | CZE | |
Druh | Kniha | |
Vazba | Brožovaná bez přebalu lesklá | |
ISBN | 978-80-7541-239-3 | |
Rozměry | 23,5 x 16,5 x 0,8 cm | |
Váha | 0.2670000 |
Napište komentář nebo hodnocení
Toto zboží zatím nikdo nehodnotil. Buďte první a napište komentář nebo hodnocení.
Zboží 17 / 17