Domů / Knihy / Populárně naučná pro dospělé / Záliby / Tabák a alkohol

Jak se dělá cidre, calvados, pommeau - Helena Uhrová


Žádné hodnocení. Kód: P204418 Produktové číslo: 9788074331510
Kniha, VÍKEND, 2016, Helena Uhrová
Dostupnost: externí sklad 11 ks
Vše 10 %
Cena před slevou: 269 Kč
Ušetříte: 27 Kč
Zlevněno z 269 Kč (Naše normální cena.)
nyní jen 242 Kč , plus doprava
Doba dodání: 2 - 5 Dnů
 
Jak se dělá cidre, calvados, pommeau - Helena Uhrová

Zpracování jablek na mošt má již dlouholetou tradici. V poslední době se stále častěji zpracovávají jablka na ovocný destilát – jablkovici.

Jenže pozor – jablkovice není věhlasný calvados, ten skvělý nápoj tmavě jantarové barvy, jemné chuti a vůně jablek! Calvados, to je vznešený příbuzný naší jablkovice. Proč tedy nezkusit trochu experimentovat a povznést náš destilát do ušlechtilého stavu?

Krok za krokem vede k tomuto cíli čtenáře zkušená odbornice doc. ing. Helena Uhrová, CSc. Píše o historii, přípravě i použití nápojů, jako jsou cidre, calvados a pommeau. Připojuje zajímavé recepty na jídla a nápoje připravené s použitím calvadosu.

Specifikace
Autor Helena Uhrová
Nakladatel VÍKEND
Rok vydání 2016
Počet stran 96
Jazyk CZE
Druh Kniha
Vazba Pevná bez přebalu lesklá
Rozměry 21,2 x 15,1 x 1,2 cm
ISBN 978-80-7433-151-0
Váha 0.2910000
Hodnocení
Toto zboží zatím nikdo nehodnotil. Buďte první a napište komentář nebo hodnocení.