Domů / Knihy / Populárně naučná pro dospělé / Kuchařky & nápoje / Národní, regionální kuchařky

Japonská kuchyně - Jak na to - Beate mari Jahnke


Žádné hodnocení. Kód: P394029 Produktové číslo: 9788075413338
Kniha, Vašut, 2022, Beate mari Jahnke
Dostupnost: externí sklad 18 ks
Vše 10 %
Cena před slevou: 199 Kč
Ušetříte: 20 Kč
Zlevněno z 199 Kč (Naše normální cena.)
nyní jen 179 Kč , plus doprava
Doba dodání: 2 - 5 Dnů
 
Japonská kuchyně - Jak na to - Beate mari JahnkeKuchyně Dálného východu je zdravá a nemusejí se jí bát ani začátečníci. Každý recept používá nejvýše deset surovin, které se dnes dají pohodlně sehnat v dobře zásobených obchodech nebo na internetu. Příprava je popsána krok za krokem. Dozvíte se, jak správně vařit rýži, jako používat miso a dashi, jak šetrně připravit maso, rybu nebo tofu. V kuchařce jsou recepty na přílohy, polévky, omáčky, hlavní jídla i dezerty. Už se vám sbíhají sliny na polévku udon, na vepřové se zázvorem, rýžové kuličky s omáčkou teriyaki? Tak honem do kuchyně!
Specifikace
Autor Beate mari Jahnke
Nakladatel Vašut
Rok vydání 2022
Počet stran 64
Jazyk CZE
Druh Kniha
Vazba Brožovaná bez přebalu lesklá
ISBN 978-80-7541-333-8
Rozměry 20,5 x 17 x 0,8 cm
Váha 0.1690000
Hodnocení
Toto zboží zatím nikdo nehodnotil. Buďte první a napište komentář nebo hodnocení.