Domů / Knihy / Populárně naučná pro dospělé / Kuchařky & nápoje / Zdravá, štíhlá kuchyně

Kuchařka k vítězství nad cukrovkou - Giancarlo Caldesi; Katie Caldesi; Jenny Phillipsová


Žádné hodnocení. Kód: P440384 Produktové číslo: 9788088428299
Kniha, Alpha book, 2024, Giancarlo Caldesi; Katie Caldesi; Jenny Phillipsová
Dostupnost: externí sklad 14 ks
Vše 10 %
Cena před slevou: 498 Kč
Ušetříte: 50 Kč
Zlevněno z 498 Kč (Naše normální cena.)
nyní jen 448 Kč , plus doprava
Doba dodání: 2 - 5 Dnů
 
Kuchařka k vítězství nad cukrovkou - Giancarlo Caldesi; Katie Caldesi; Jenny Phillipsová

V roce 2012 Giancarlu Caldesimu diagnostikovali cukrovku 2. typu, od té doby zhubl o 25 kilogramů a dodnes nemoc úspěšně kontroluje.
V této inspirativní knize se s manželkou Katie a výživovou poradkyní Jenny Phillipsovou dělí o poznatky a zkušenosti v oblasti snížení hmotnosti a odeznění cukrovky 2. typu pomocí chutné nízkosacharidové stravy. Zabývají se běžnými nástrahami dlouhodobé změny stravování a přinášejí nápady na obědy v práci, jako například špenátovýfalafel s řepným hummusem, navrhují zdravější verzi jídla z donášky, jako je pizza al taglio, kuřecí tikka masala a thajské červené kari s hovězím, ale také představují slavnostnější pokrmy typu jehněcí tažín a cannelloni ze špenátových těstovin, kterými potěšíte rodinu i přátele. V kuchařce dokonce najdete inspiraci k občasnému mlsání v podobě třeba horkého malinového soufflé nebo čokoládového dortu s kávoua ořechy.

Kniha s předmluvou průkopnického praktického lékaře a specialisty na cukrovku Davida Unwina vám ukáže, jak můžete i vy předcházet cukrovce 2. typu a kontrolovat ji nízkosacharidovým životním stylem, abyste nemuseli brát léky do konce života.

Specifikace
Autor Giancarlo Caldesi; Katie Caldesi; Jenny Phillipsová
Nakladatel Alpha book
Rok vydání 2024
Počet stran 208
Jazyk CZE
Druh Kniha
Vazba Pevná bez přebalu lesklá
Rozměry 24,2 x 19,7 x 2,1 cm
ISBN 978-80-88428-29-9
Váha 0.7700000
Hodnocení
Toto zboží zatím nikdo nehodnotil. Buďte první a napište komentář nebo hodnocení.