Domů / Knihy / Populárně naučná pro dospělé / Zdraví & životní styl / Zdravá výživa

Obiloviny v lidské výživě - Stručné shrnutí poznatků se zvýšeným zaměřením na problematiku lepku


Žádné hodnocení. Kód: P242477 Produktové číslo: 9788087250280
Kniha, Forsapi, 2015,
Dostupnost: externí sklad 32 ks
Vše 10 %
Cena před slevou: 110 Kč
Ušetříte: 11 Kč
Zlevněno z 110 Kč (Naše normální cena.)
nyní jen 99 Kč , plus doprava
Doba dodání: 2 - 5 Dnů
 
Obiloviny v lidské výživě - Stručné shrnutí poznatků se zvýšeným zaměřením na problematiku lepkuPublikace - Obiloviny v lidské stravě je souhrnem znalostí o obilovinách používaných v lidské stravě na počátku 21. století. Zahrnuje poznatky o historii pěstování obilovin, složení jejich zrna a benefity a rizika jejich konzumace. Všímá si chorob, které mohou souviset s konzumací gliadinu - součásti lepku obilovin. Na druhé straně jsou v textu rozebírány benefity cereální - obilné stravy - v jejím působení na lidskou výživu. Publikace je společným dílem chemiků, potravinářů, lékařů a nutričních terapeutů.
Specifikace
Nakladatel Forsapi
Rok vydání 2015
Počet stran 54
Jazyk CZE
Druh Kniha
Vazba Brožovaná bez přebalu lesklá
Rozměry 29,9 x 21,3 x 0,4 cm
ISBN 978-80-87250-28-0
Váha 0.2200000
Hodnocení
Toto zboží zatím nikdo nehodnotil. Buďte první a napište komentář nebo hodnocení.