Domů / Ostatní

Provence Škola provensálské kuchyně - Tajemství surovin a receptů jižní Francie - Marie-Pierre Moineová; Gui Gedda


Žádné hodnocení. Kód: P366076 Produktové číslo: 9788027603343
Kniha, SLOVART, 2021, Marie-Pierre Moineová; Gui Gedda
Dostupnost: externí sklad 100 ks
Doba dodání: 2 - 5 Dnů
Provence Škola provensálské kuchyně - Tajemství surovin a receptů jižní Francie - Marie-Pierre Moineová; Gui GeddaJen málokdo odolá kouzlu slunné Provence a jídlům, která jsou příkladem nejlepší venkovské kuchyně. Kniha koncipovaná jako týdenní škola vaření nám umožní vychutnat si nádhernou autentickou chuť Středomoří. Autor se v tomto koutě světa narodil a vyrostl zde, je považován za guru provensálského stravování. Zavede nás na rybí trh, do tradičního pekařství, k výrobcům sýrů, dozvíme se od něj, jak místní získávají ze surovin nejlepší chutě a vůně, umožní nám prostě poznat provensálské jídlo z první ruky… Můžeme si vybrat z více než stovky receptů a ochutnat třeba tapenádu neboli kaparovou pastu, cuketové smaženky, jehněčí kýtu s bylinkami nebo jahodový coulis. Jak uvařit dobré a tradiční provensálské jídlo v pohodlí vlastní kuchyně.
Specifikace
Autor Marie-Pierre Moineová; Gui Gedda
Nakladatel SLOVART
Rok vydání 2021
Počet stran 352
Jazyk CZE
Druh Kniha
Vazba Pevná bez přebalu lesklá
ISBN 978-80-276-0334-3
Rozměry 24,2 x 20,5 x 3,6 cm
Váha 1.4335000
Hodnocení
Toto zboží zatím nikdo nehodnotil. Buďte první a napište komentář nebo hodnocení.