Domů / Knihy / Učebnice, odborná literatura / Hospodářství, technické vědy / Potravinářství, gastronomie

Receptury teplých pokrmů - Jaroslav Runštuk


Žádné hodnocení. Kód: P299100 Produktové číslo: 9788090409347
Kniha, R PLUS, dotisk 2020, Jaroslav Runštuk
Dostupnost: externí sklad 100 ks
Vše 10 %
Cena před slevou: 595 Kč
Ušetříte: 60 Kč
Zlevněno z 595 Kč (Naše normální cena.)
nyní jen 535 Kč , plus doprava
Doba dodání: 2 - 5 Dnů
 
Receptury teplých pokrmů - Jaroslav Runštuk

Aktuální 8. přepracované vydání souboru "Receptury teplých pokrmů" - Jaroslav Runštuk a kol., které téměř na 600 stranách představuje tradiční i moderní pokrmy především české kuchyně. Obsahuje rovněž přehled aktualizovaných legislativních a hygienických předpisů, kapitolu "NOVÉ RECEPTURY", která odráží moderní trendy naší gastronomie. Dále je do publikace zařazena informace o ALERGENECH, seznam alergenů a další povinnosti podnikatelů, jak o nich informovat zákazníky. K problematice alergenů je uvedeno i sdělení UI SZPI. Dále jsou uváděny i výtěžnosti u vybraných surovin při přípravě pokrmů s pomocí moderních technologických zařízení - konvektomatů.

Vlastník publikace má možnost na webových stránkách www.receptury.com, získat další bohaté informace, které slouží pro lepší orientaci především vedoucím provozním zaměstnancům, studentům a žákům odborných škol.

Při tvorbě jídelních lístků je možné například využít překlady do čtyř světových jazyků v angličtině, němčině, polštině a ruštině. Překlady mají možnost exportu vybrané mutace do txt formátu. Vyhledávání je prováděno podle kategorie pokrmů. Pro lepší orientaci obsahují exportované překlady i číslo receptury.

Na zmíněných webových stránkách je mimo jiné i rubrika, která zahrnuje dělení vepřového, hovězího, telecího, ale také jehněčího masa, drůbeže a králíka domácího.

Prostřednictvím zmíněných webových stránek můžete využít i "GEKON LITE", což je webová aplikace, která v základní verzi umožňuje vyhledávání v recepturách pomocí široké škály filtrů, zařazování receptur do kategorií a vytváření množstevní kalkulace surovin. "GEKON LITE" je omezená licence pro uživatele publikace Receptury teplých pokrmů s použitím aktivačního klíče.

Své zájemce jistě nalezne i rubrika "Receptury v moderní úpravě", která obsahuje již téměř sto fotografií pokrmů, které Vám mohou být inspirací.

Věříme, že publikace Receptury teplých pokrmů i webové stránky, budou Vašim pomocníkem a přispějí k hlavní prioritě, kterou je spokojenost strávníka.

Specifikace
Autor Jaroslav Runštuk
Nakladatel R PLUS
Rok vydání 2019
Dotisk 2020
Počet stran 584
Jazyk CZE
Druh Kniha
Vazba Pevná bez přebalu lesklá
Rozměry 30 x 20 x 5,2 cm
ISBN 978-80-904093-4-7
Váha 1.3325000
S tímto zbožím kupují
Receptury studených pokrmů - Jaroslav Runštuk Receptury studených pokrmů - Jaroslav Runštuk Kód: P89468
skladem 1 ks
10 %
Zlevněno z 495 Kč (Naše normální cena.)
nyní jen 445 Kč
Detail
TECHNOLOGIE KUCHAŘSKÝCH PRACÍ PRO OU - Šebek Luboš TECHNOLOGIE KUCHAŘSKÝCH PRACÍ PRO OU - Šebek Luboš Kód: M57030
dostupnost na dotaz
10 %
Zlevněno z 150 Kč (Naše normální cena.)
nyní jen 135 Kč
Detail
Hodnocení
Toto zboží zatím nikdo nehodnotil. Buďte první a napište komentář nebo hodnocení.