Recepty se sníženým obsahem tuků a zvláště cholesterolu - Alexandra Jirkovská; Vladimíra Havlová
Žádné hodnocení. Kód: P213303 Produktové číslo: 9788074296789
Kniha, Vyšehrad, 2016, Alexandra Jirkovská; Vladimíra Havlová
Produkt již není v prodeji
Recepty se sníženým obsahem tuků a zvláště cholesterolu - Alexandra Jirkovská; Vladimíra HavlováTato publikace je určena nejen pro osoby se zvýšenou hladinou cholesterolu, ale i se zvýšenou hladinou krevních tuků (hyperlipoproteinémií), s nevhodným aterogenním složením krevních tuků (dyslipidémií), a pro ty, kteří mají sklon k srdečně-cévním komplikacím. V neposlední řadě je také vhodná pro osoby, které potřebují redukční dietu, protože snížený příjem tuků vede k redukci hmotnosti. Dozvíte se, co se v oblasti nutričních doporučení, z hlediska tuků, pro prevenci aterosklerózy a srdečně cévních onemocnění v posledních letech změnilo a proč se na nízkocholesterolovou dietu dnes díváme poněkud jinak. V předmluvě od prof. Jirkovské najdete ucelený pohled na tuky ve stravě a vysvětlení, jak tuky ovlivňují naše zdraví. Jídla vařená podle těchto receptů spolu s ostatními doporučeními mohou předcházet nebo zmírnit aterosklerózu a její následky – srdečně – cévní nemocnění. Tyto recepty jsou přepracované Recepty se sníženým obsahem cholesterolu.
Specifikace
Autor | Alexandra Jirkovská; Vladimíra Havlová | |
Nakladatel | Vyšehrad | |
Rok vydání | 2016 | |
Počet stran | 104 | |
Jazyk | CZE | |
Druh | Kniha | |
Vazba | Brožovaná bez přebalu lesklá | |
Rozměry | 21 x 15 x 0,5 cm | |
ISBN | 978-80-7429-678-9 | |
Váha | 0.1530000 |
Rádi vás budeme informovat o naskladnění produktu.
Napište komentář nebo hodnocení
Toto zboží zatím nikdo nehodnotil. Buďte první a napište komentář nebo hodnocení.