Domů / Knihy / Učebnice, odborná literatura / Středoškolská výuka / Všeobecné a ostatní

Technologie přípravy pokrmů 1 - Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy - Hana Sedláčková; Pavel Otoupal


Žádné hodnocení. Kód: P56373 Produktové číslo: 9788071689126
Kniha, FORTUNA, dotisk 2009, Hana Sedláčková; Pavel Otoupal
Dostupnost: externí sklad 55 ks
Vše 10 %
Cena před slevou: 190 Kč
Ušetříte: 19 Kč
Zlevněno z 190 Kč (Naše normální cena.)
nyní jen 171 Kč , plus doprava
Doba dodání: 2 - 5 Dnů
 
Technologie přípravy pokrmů 1 - Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy - Hana Sedláčková; Pavel OtoupalPětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR.
Specifikace
Autor Hana Sedláčková; Pavel Otoupal
Nakladatel FORTUNA
Rok vydání 2004
Dotisk 2009
Počet stran 88
Jazyk CZE
Druh Kniha
Vazba Brožovaná bez přebalu lesklá
ISBN 80-7168-912-2
Rozměry 22,4 x 20,8 x 0,8 cm
Váha 0.2590000
Hodnocení
Toto zboží zatím nikdo nehodnotil. Buďte první a napište komentář nebo hodnocení.