Domů / Knihy / Učebnice, odborná literatura / Středoškolská výuka / Všeobecné a ostatní

Technologie přípravy pokrmů 2 - Hana Sedláčková


Žádné hodnocení. Kód: P60159 Produktové číslo: 9788071689522
Kniha, FORTUNA, dotisk 2008, Hana Sedláčková
Dostupnost: externí sklad 44 ks
Vše 10 %
Cena před slevou: 190 Kč
Ušetříte: 19 Kč
Zlevněno z 190 Kč (Naše normální cena.)
nyní jen 171 Kč , plus doprava
Doba dodání: 2 - 5 Dnů
 
Technologie přípravy pokrmů 2 - Hana SedláčkováPětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR.
Specifikace
Autor Hana Sedláčková
Nakladatel FORTUNA
Rok vydání 2007
Dotisk 2008
Počet stran 86
Jazyk CZE
Druh Kniha
Vazba Brožovaná bez přebalu lesklá
ISBN 80-7168-952-1
Rozměry 29,5 x 20,5 x 0,5 cm
Váha 0.2780000
Hodnocení
Toto zboží zatím nikdo nehodnotil. Buďte první a napište komentář nebo hodnocení.