Domů / Knihy / Učebnice, odborná literatura / Středoškolská výuka / Všeobecné a ostatní

Technologie přípravy pokrmů 3 - Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy - Hana Sedláčková


Žádné hodnocení. Kód: P91497 Produktové číslo: 9788073730321
Kniha, FORTUNA, 2008, Hana Sedláčková
Dostupnost: skladem 1 ks
Vše 10 %
Cena před slevou: 165 Kč
Ušetříte: 17 Kč
Zlevněno z 165 Kč (Naše normální cena.)
nyní jen 148 Kč , plus doprava
 
Technologie přípravy pokrmů 3 - Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy - Hana SedláčkováPětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR.
Specifikace
Autor Hana Sedláčková
Nakladatel FORTUNA
Rok vydání 2008
Počet stran 96
Jazyk CZE
Druh Kniha
Vazba Brožovaná bez přebalu lesklá
ISBN 978-80-7373-032-1
Rozměry 30,1 x 20,6 x 1,6 cm
Váha 0.2760000
Hodnocení
Toto zboží zatím nikdo nehodnotil. Buďte první a napište komentář nebo hodnocení.