Domů / Knihy / Populárně naučná pro dospělé / Kuchařky & nápoje / Maso, grilování

Udírny a uzení - maso - masné výrobky - ryby - Egon Binder


Žádné hodnocení. Kód: P52362 Produktové číslo: 9788024712611
Kniha, GRADA, dotisk 2021, Egon Binder
Dostupnost: skladem 1 ks
Vše 10 %
Cena před slevou: 179 Kč
Ušetříte: 18 Kč
Zlevněno z 179 Kč (Naše normální cena.)
nyní jen 161 Kč , plus doprava
 
Udírny a uzení - maso - masné výrobky - ryby - Egon BinderUzení je tradiční a oblíbený postup zpracování masa. V naší knize najdete informace nejen o druzích, možnostech a využití domácích udíren, ale i o správných postupech uzení. Zjistíte také, jak správně maso na uzení nasolit, okořenit, naložit do láku a připravit. Nabízíme vám recepty na přípravu různých druhů červených mas, drůbeže, domácích uzenin, ryb i zvěřiny.
Specifikace
Autor Egon Binder
Nakladatel GRADA
Rok vydání 2005
Dotisk 2021
Počet stran 112
Jazyk CZE
Druh Kniha
Vazba Brožovaná bez přebalu lesklá
Rozměry 19 x 13,2 x 0,5 cm
ISBN 80-247-1261-X
Váha 0.1530000
S tímto zbožím kupují
Stínadla se bouří - Jaroslav Foglar Stínadla se bouří - Jaroslav Foglar Kód: P328216
skladem 1 ks
10 %
Zlevněno z 399 Kč (Naše normální cena.)
nyní jen 359 Kč
Detail
Volání divočiny - Jack London Volání divočiny - Jack London Kód: P112521
externí sklad 37 ks
10 %
Zlevněno z 159 Kč (Naše normální cena.)
nyní jen 143 Kč
Detail
Hodnocení
Toto zboží zatím nikdo nehodnotil. Buďte první a napište komentář nebo hodnocení.