Domů / Knihy / Populárně naučná pro dospělé / Kuchařky & nápoje / Zpracování potravin

Vše o uzení - Rady, tipy, recepty - Vladimír Dyk


Žádné hodnocení. Kód: P124163 Produktové číslo: 9788024740683
Kniha, GRADA, dotisk 2024, Vladimír Dyk
Dostupnost: skladem 1 ks
Vše 10 %
Cena před slevou: 199 Kč
Ušetříte: 20 Kč
Zlevněno z 199 Kč (Naše normální cena.)
nyní jen 179 Kč , plus doprava
 
Vše o uzení - Rady, tipy, recepty - Vladimír DykUžitečné rady a skvělé recepty, které těží z mnohaletých zkušeností autora i starých mistr uzenářů. Nepostradatelná příručka pro všechny milovníky uzení, ať již udí doma, na chatě či chalupě. Její nespornou výhodou je, že populární téma, uzení a udírny, podává komplexně.

Najdete zde zasvěcené a přehledné informace, jak si doma správně naložit a vyudit maso, v jaké udírně, jakým dřevem nejlépe udit a při jaké teplotě, jak si postavit na zahradě udírnu a jaké máte pro to možnosti, proč je výhodné solit a nakládat do vlastních směsí, jak správně vyudit chutné párky, klobásy či různé druhy salámů, v čem se liší nakládání ryb, drůbeže a sýrů od nakládání masa atd. A pak tu na vás čeká spousta úžasných receptů na nejrůznější dobroty, nabízející skutečný kulinářský zážitek.

Specifikace
Autor Vladimír Dyk
Nakladatel GRADA
Dotisk 2024
Počet stran 168
Jazyk CZE
Druh Kniha
Vazba Pevná bez přebalu lesklá
Rozměry 24 x 17 x 1,2 cm
ISBN 978-80-247-4068-3
Váha 0.3855000
S tímto zbožím kupují
Uzení - Jak naložit a připravit maso, mořské plody, zeleninu, ovoce a další lahůdky - Jeremy Schmid Uzení - Jak naložit a připravit maso, mořské plody,… Kód: P280179
skladem 1 ks
10 %
Zlevněno z 349 Kč (Naše normální cena.)
nyní jen 314 Kč
Detail
Hodnocení
Toto zboží zatím nikdo nehodnotil. Buďte první a napište komentář nebo hodnocení.