Domů / Knihy / Populárně naučná pro dospělé / Kuchařky & nápoje

Zelené potraviny - Když jídlo je naším lékem - Maria Dallen


Žádné hodnocení. Kód: P123014 Produktové číslo: 9788025445907
Kniha, Blue step, 2011, Maria Dallen
Produkt již není v prodeji
Zelené potraviny - Když jídlo je naším lékem - Maria Dallen

Kniha Zelené potraviny - Když jídlo je naším lékem přináší obsáhlý, ale čtivý přehled vědecky potvrzených účinků nejznámějších zelených potravin: mladého ječmene, mladé pšenice, alfalfy, chlorely, spiruliny, mořských řas i vybraných druhů zeleniny.

Dozvíte se v ní i to, jak zelené potraviny užívat při konkrétních zdravotních potíží, jak je pěstovat a zpracovávat, jak se vyznat v nabídce potravních doplňků a řadu dalších zajímavých informací.

Zelené potraviny, neboli výhonky obilovin, luštěnin a jednobuněčné řasy představují revoluci v péči o zdraví. Obsahují totiž nejen rostlinné barvivo chlorofyl, které má unikátní regenerační, protizánětlivé, hojivé a deodorační účinky, ale také většinu nezbytných vitaminů a minerálů, esenciální aminokyseliny, aktivní enzymy a další živiny v ideálních vzájemných poměrech. Díky tomu se vyznačují zcela unikátními účinky na lidské zdraví.

Specifikace
Autor Maria Dallen
Nakladatel Blue step
Rok vydání 2011
Počet stran 120
Jazyk CZE
Druh Kniha
Vazba Brožovaná bez přebalu lesklá
ISBN 978-80-254-4590-7
Rozměry 21 x 15 x 0,8 cm
Váha 0.1530000
Dostupnostní hlídací pes

Rádi vás budeme informovat o naskladnění produktu.

captchaZobrazit jiný kód
Hodnocení
Toto zboží zatím nikdo nehodnotil. Buďte první a napište komentář nebo hodnocení.